5. Nar Film Festivali (7-12 Mayıs 2015)

Birincisi 2010'da düzenlenen Gaziantep'in ilk film festivali Nar Film Festivali'nin beşincisi bu yıl da Nar Sanat Derneği tarafından 7-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında M1 Merkez Gaziantep AVM Nakıp Ali Sinemaları'nda düzenlenecek. Yerli yabancı bir çok uzun ve kısa metrajlı kurgu ve belgesel yapımın gösterileceği 5. Nar Film Festivali'nde bu sene de yurt içi ve yurt dışından gelecek birbirinden değerli sinemacı konuklar Antep'li sinemaseverlerle buluşacaklar. Ayrıca çeşitli panel ve atelyeler düzenlenerek festival programı daha da zengin bir yapıya kavuşacak. Hazırlıkları yoğun bir şekilde devam etmekte olan 5. Nar Film Festivali ile ilgili en güncel duyurular websitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda sizlerle paylaşılacaktır.

Nar Sanat Derneği